Om oss

Jönköpings Modelltillverkning – hantverk och ingenjörskonst

Jönköpings Modelltillverkning (JMT) har varit en av landets främsta modell- och verktygsmakare i nästan 50 år. Idag omfattar våra tjänster modelltillverkning och maskinbearbetning för både mindre och större industrier, där kärnan utgörs av våra långsiktiga samarbeten med Scania, Volvo, VCE och Saab.

The Industry Benchmark

Vår drivkraft är att vara en del i utvecklingen av de innovationer som driver världen framåt – stora som små. Som en del av Jobro-gruppen är vår gemensamma vision att ta din idé från ritbordet till produktionsgolvet på det mest effektiva, lönsamma och hållbara sättet i hela branschen – en vision vi kallar The Industry Benchmark.

DETTA ÄR JMT

  • Grundades 1975
  • 20 Anställda
  • 44 MSEK i omsättning (2022)
  • Certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001

En del av Jobro-gruppen

Sedan 1975 har vi utökat och utvecklat vår verksamhet för att säkerställa ett erbjudande som motsvarar våra högt ställda krav. År 2021 blev vi en del av Jobro Sheet Metal Technology AB, en av Sveriges främsta tillverkare av prototyper och lågvolymserier av komplexa plåtdetaljer. Tillsammans levererar vi marknadsledande helhetslösningar för prototyper, modeller och komplexa plåtdetaljer som hjälper några av Sveriges mest nyskapande företag att ta sina innovationer från idé till verklighet.

Bli en del av gemenskapen på JMT

Arbetsglädje, trygghet och en stark gemenskap har präglat vår arbetsvardag i Bankeryd sedan starten 1975. Som en del av Jobro-gruppen strävar vi efter att bygga en stark företagskultur och långvariga partnerskap som främjar innovation och utveckling hos några av Sveriges mest nyskapande företag. Vill du också bli en del av något större? Skicka din intresseansökan idag!

SPONTANANSÖKAN