Vi tillverkar modellerna för idéerna som driver världen framåt

Branschledande modeller, prototyper och verktyg i metall, plast och trä sedan 1975

JMT förenar traditionellt hantverk med modern ingenjörskonst för lösningar som möter branschens hårdaste krav

Ulf Wilhelmsson, VD

I tätt samarbete med Sveriges ledande gjuterier och industrier har vi tillverkat modeller, prototyper och verktyg sedan 1975. Här, i Bankeryd strax utanför Jönköping, kombinerar vi traditionell kunskap med modern ingenjörskonst för att skapa modeller och prototyper som förverkligar koncept och konstruktioner av idéerna som driver världen framåt.

Ulf Wilhelmsson på Jobro

Modeller och bearbetning med unik bredd

Som specialister på modelltillverkning möter vi de hårdaste kraven inom flyg- och fordonsindustrin. Som partner är vi en viktigt del i utvecklingen av nya idéer med vår förmåga att snabbt tillverka fysiska verifieringar av detaljer, konstruktioner och koncept. Tack vare en hög teknisk kapacitet kan vi också möta både små och större bearbetningsbehov – från pressning till avancerad 3D-fräsning på komplexa material och ytor.

STÖRRE ANSVAR

Sedan 1975 har vi varit en naturlig del av våra kunders produktutveckling, från idé till färdig produkt. Ett helhetsansvar som ger dig både större trygghet och större lönsamhet.

KORTARE LEDTIDER

Kortare ledtider har varit en del av vår affärsidé i över 40 år, där vi specifikt utformat vår produktion och tillverkning för att möta varierande behov med en hög flexibilitet.

TÄTARE SAMARBETEN

Våra kundrelationer sträcker sig över decennier. Det ser vi som ett bevis på att vårt arbetsätt med tätare samarbeten håller i längden.

Vi förverkligar din idé – i alla material

De flesta av våra uppdrag sträcker sig över decennier. Men vi tar vi också regelbundet nya uppdrag i mindre och större omfattning – från 3D-visualiering till ren maskinbearbetning som hjälper dig att förverkliga din idé – i alla material.

Thomas Elfwing, JMT
Thomas Elfwing Platschef

036-770 10 65