Prototyptillverkning

Vi har lång erfarenhet av prototyptillverkning och finns med dig från skiss till färdig prototyp, något som lägger grunden till en lönsam serieproduktion.

Med kunder inom gjuteri-, fordon-, plast- och flygindustrin uppfyller våra prototyper de högsta kvalitetskraven och är en värdefull del av en lönsam ”Start of Production” – där behovet av korta ledtider och serielik kvalitet är ett krav.

Vägen till lönsam serietillverkning

Är din idé redo för serietillverkning? En kvalitetssäkrad prototyp hjälper dig att utvärdera allt från konstruktion och hållfasthet till design och finish innan produktionen startar. Med ritningskonstruktion, verktygstillverkning och slutbearbetning under samma tak har vi en flexibilitet som gör att vi tillsammans kan hitta den mest lönsamma vägen framåt.

Gjutna prototyper som specialitet

Vi är experter på att bearbeta och utveckla prototyper till krävande tillverkningsindustrier, med gjutna prototyper som särskild specialitet.

Vår tillverkning av gjutna prototyper i aluminium, gjutjärn och stål innefattar ett helhetsansvar, där vi sköter all kontakt med gjuteriet innan prototypen lackas, bearbetas och kontrollmäts. Något som ger en mycket tidseffektiv metod för att få fram en provserie av färdiga detaljer.

Jonas Lundström, JMT
Jonas Lundström Teknisk säljare

036-770 10 51

Kontakta oss